10 Grunner til å velge mosedekorasjon

Vi gir deg 10 gode grunner til å velge moseproduktener fra Norsk Mose & Design!

  1. Bærekraftig – Mosen høstes inn for hånd og feltene ivaretas med ytterst forsiktighet.
  2. Norskprodusert – Som medlem av Norwegian Made garanterer vi at produktene er produsert i Norge. Reinlav som er innhøstet og preparert i Rendalen. Vi bruker kriminalomsorgen som produsent for våre rammer og større installasjoner.
  3. Vedlikeholdsfritt – Trenger hverken sollys eller vann og vil ikke vokse eller endre form.
  4. Varer i mange år – Vi er ikke opptatt av et «bruk og kast»-samfunn. Et moseprodukt eller moseinstallsjon er en investering som er laget for å vare i mange år.
  5. Forbedrer innemiljøet – Mosen er hygroskopisk som vil si at den absorberer og avgir luftfuktighet, som bidrar til å sirkulere luften.
  6. Har lydabsorberende effekt – Reinlavens tetthet og form gjør at den passer ypperlig som lydabsorbent i rommet. Den vil redusere bakgrunnstøy og redusere gjenklang.
  7. Flammesikker – Testet hos SINTEF og har oppnådd ISO 11925-2:2010
  8. Allergivennlig – Mosen er antistatisk og vil ikke tiltrekke seg normale støvmengder.
  9. 0 giftstoffer – Det er kun salter, pigmenter og ikke-giftige kjemikalier som er brukt til farge og preparering av mosen.
  10. Skreddersydd etter dine ønsker – Har du en idé som du ønsker å realisere? Det er kun kreativiteten som setter grenser for hva vi kan lage av mosedekorasjon.

Hvorfor er produktene våre dyrere enn andre på markedet?

Det er viktig for oss å kunne tilby kunden et bærekraftig norsk produkt som ikke er produsert på bekostning av miljøet. Vi ønsker heller ikke å benytte råvarer vi ikke vet opphavet til. Dette er grunnen til at moseproduktene våre er i en annen prisklasse enn flere av våre konkurrenter.

One thought on “10 Grunner til å velge mosedekorasjon

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Privacy Policy / Cookie Policy