KontaktHar du spørsmål? Du kan gjerne ringe eller sende oss en mail. Vi svarer på din henvendelse så fort som mulig.

Heidi Foss

Daglig leder

(+47) 992 70 319
heidi@norskmosedesign.no

Bjørn Nytrøen-Rygh

Avdelingsleder Rendalen

(+47) 934 67 040
bjorn@norskmosedesign.no

Ewa Råken

Produktutvikler

(+47) 909 89 862
ewa@norskmosedesign.no

Kontakt

Har du spørsmål? Du kan gjerne ringe eller sende oss en mail. Vi svarer på din henvendelse så fort som mulig.

Heidi Foss

Daglig leder

(+47) 992 70 319
heidi@norskmosedesign.no

Bjørn Nytrøen-Rygh

Avdelingsleder Rendalen

(+47) 934 67 040
bjorn@norskmosedesign.no

Ewa Råken

Produktutvikler

(+47) 909 89 862
ewa@norskmosedesign.no


Naturen tilgjengelig der du er


Den norske naturen har lenge blitt brukt som en måte for folket å koble av på. Å tilbringe tid i naturen er en av de sterkeste underliggende instinktene vi har. Den friske luften som gir roen til å tenke klart, energi og motivasjon er en avgjørende faktor for indre harmoni og livskvalitet. Vi tilbringer mesteparten av tiden vi har innendørs. Vi lengter etter muligheten til å puste ut, senke skuldrene og føle naturen. I den hektiske arbeidsuken øker behovet for indre ro. Når naturen ikke er tilgjengelig, gjør den tilgjengelig der du er. Finn roen, og føl harmonien med din egen bit av norsk natur.


Mosens gode egenskaper


Vi leverer designprodukter av preparert reinlav-mose fra Rendalen. Mosen blir håndplukket med hensyn til miljø og bærekraft. Etter behandling og farging på fabrikken er ikke mosen lenger levende. Den trenger derfor ingen vedlikehold og er ikke avhengig av sollys. Riktig behandling gjør at mosen ivaretar sine egenskaper. Mosen renser luften for giftstoffer og har en energigivende effekt. Akustikken i rommet forbedres gjennom lydabsorbering, slik at du får en følelse av ro og harmoni. Mosen er ISO 14000-sertifisert, som betyr at den er fri for giftstoffer. Verken støv eller insekter tiltrekkes av mosen, og den er allergivennlig. Vi har gjennomført tester hos SINTEF for å kunne garantere et brannsikkert produkt. Mosen beholder sin form, farge og tekstur i mange år, og er et stilrent tilskudd til ditt hjem eller din arbeidsplass. 


Veien fra naturen til deg


Reinlav-mose vokser fritt over hele Rendalen. Vi plukker mosen for hånd, før den fraktes til fabrikken på Åkrestrømmen for behandling. Mosen tørkes med høy varme i 18 timer slik at den ikke vokser eller endrer seg. Etter behandling sendes mosen til våre verksteder, hvor vi designer og produserer ferdige produkter for salg. Mosen som behandles på fabrikken eksporteres også til leverandører i 20 forskjellige land.