Produkter

Vi benytter tre forskjellige typer konservert mose inne; Reinlav-mose, flatmose og putemose. Variasjon i typer mose brukes for å skape dybde, spill og variasjon i våre produkter.

Håndlaget

Norskprodusert

Bærekraftig

Mose vegg

Vi spesialtilpasser mosevegger til din arbeidsplass. Du kan også få logo på din mosevegg. Et bærekraftig alternativ til kontordekor, fritt for vedlikehold, som gjør kontoret til et bedre sted å være. Send oss gjerne bilde av din vegg og logoen i .ai-fil for tilbud.

mosevegg_reinlav_logo

Mose bilder

Alle mosebilder er unike og er et blikkfang du garantert vil få komplimenter for! Rammet mose i sirkler eller firkanter. Rammer i MDF/treverk. Et naturlig og stilrent tilskudd til ditt hjem. Finn roen og føl harmonien med din egen bit av norsk natur med mose dekorasjon. 

I hjemmet

Moseformer

For deg som ønsker noe mindre eller å være kreativ. Bestill en eller flere former og sett dem sammen slik du ønsker. Tilgjengelig i ulike størrelser og farger.

Borddekorasjon

Bare fantasien setter grenser for hva vi kan lage av mosedekorasjon! For eksempel kan du få borddekorasjon – Vi bruker en blanding av reinlav-mose, flatmose og putemose i dette produktet. Disse produktene kan spesialbestilles, ta kontak og la oss høre din idé.

mosedekorasjon_bord

Vedlikeholdsfritt

Mosen vil ikke vokse eller endre form, og krever ingen vedlikehold. Mosen kan blir tørr ved luftfuktighet lavere en 35 %, og blir myk igjen ved 35 % og over.

Miljøvennlig

Mosen plukkes forhånd med hensyn til miljø og bærekraft. Vi benytter kun 100 % naturlige og nedbrytbare materialer i våre produkter.

ISO-sertifiseringer

ISO 14000, fri for giftstoffer og allergivennlig. ISO 11952-2, branntest for brannsikkerhet hos SINTEF med beste resultat.

Renere luft og bedre akustikk

Mosen bidrar til å sirkulere luften. Den tiltrekker og avgir luftfuktighet og er med på å skape et bedre inneklima. Akustikken i rommet forbedres ved at mosen absorberer høye frekvenser.