Produkter

Vi benytter tre forskjellige typer mose. Reinlav-mose, flatmose og putemose. Variasjon i typer mose brukes for å skape dybde, spill og variasjon i våre produkter. Under ser du hvilke farger som er tilgjengelig for de ulike mosetypene. 

Håndlaget

Norskprodusert

Bærekraftig

Mosevegg

Vi leverer mosevegger til din arbeidsplass. Du kan også få din mosevegg med logo av børstet stål. Et stilrent tilskudd til din arbeidsplass. Et bedre arbeidsmiljø med en følelse av lunhet. 

Rammet mose

Vi lever designprodukter av mose til ditt hjem. Rammet mose i valgfri størrelse, form og farge. Du velger også materiale og farge på rammen. Et naturlig og stilrent tilskudd til ditt hjem. Finn roen og føl harmonien med din egen bit av norsk natur. 

I hjemmet

Moseformer

For deg som ønsker noe mindre eller å være kreativ. Bestill en eller flere former og sett dem sammen slik du ønsker. Tilgjengelig i ulike størrelser og farger.

Borddekorasjon

Flott borddekorasjon av mose. Vi bruker en blanding av reinlav-mose, flatmose og putemose i dette produktet. Tilgjengelig i vår webshop. Ønsker du en farge eller størrelse som ikke er tilgjengelig i shoppen? Klikk bestill nå og send oss en spesial bestilling.

Vedlikeholdsfritt

Mosen vil ikke vokse eller endre form, og krever ingen vedlikehold. Mosen kan blir tørr ved luftfuktighet lavere en 35 %, og blir myk igjen ved 35 % og over.

Miljøvennlig

Mosen plukkes forhånd med hensyn til miljø og bærekraft. Vi benytter kun 100 % naturlige og nedbrytbare materialer i våre produkter.

ISO-sertifiseringer

ISO 14000, fri for giftstoffer og allergivennlig. ISO 11952-2, branntest for brannsikkerhet hos SINTEF med beste resultat.

Renere luft og bedre akustikk

Mosen bidrar til å sirkulere luften. Den tiltrekker og avgir luftfuktighet og er med på å skape et bedre inneklima. Akustikken i rommet forbedres ved at mosen absorberer høye frekvenser.